Tarih: 12.02.2019 14:31

Cumhur İttifakının adayı Sezer, kooperatifleri ziyaret etti BİZLER İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakının adayı Sezer, kooperatifleri ziyaret etti

BİZLER İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, ilçedeki taşımacı kooperatiflerini ziyaret etti. Talep ve önerileri dinleyen Sezer, “Kararları demokratik katılım süreçlerini işleterek, en geniş uzlaşmayla alacağız” dedi.

SEZER, KENT DİNAMİKLERİNİ ZİYARET ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin farklı dinamikleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Sezer, son olarak İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Gölcük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nizamettin Meteer’i, Saraylı ve Örcün Kooperatifi Başkanı Osman Çavdar’ı ve İzmit ve Gölcük Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Malçok’u ziyaret ederek, üyelerle bir araya geldi.

BİZLER İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

STK’ların kendisi için büyük önem taşıdığını, aday olmadan önceki süreçte de Kocaeli Barosu başta olmak üzere, Kent Konseyi’nde, Sinema ve Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nde ve daha birçoksivil toplum kuruluşu içerisinde yer aldığını belirten Sezer, “1 Nisan sonrasında da STK’larla diyalog halinde olacaklarını belirtti.

DEMOKRATİK KATILIM SÜRECİ

“Yapılan çalışmalar konusunda ilgili tüm kamu, özel sektör ve sivil toplum temsilcilerinin fikirlerine başvuracak, kararları demokratik katılım süreçlerini işleterek, en geniş uzlaşmayla alacağız” diyen Sezer, “Milletimizin hayat kalitesini artırmayan hiçbir işe vakit ve kaynak ayırmayacağız” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —