Tarih: 05.03.2019 14:37

Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer,

BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİ

Cumhur İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart yerel seçim çalışmaları hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, ‘Gölcük’te tarafımıza karşı teveccüh çok iyi. 31 Mart akşamı zaferden eminiz’ dedi.

Sezer, ‘Tarafıma karşı teveccühten çok memnunum’

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, kendisine olan teveccühten çok memnun olduğunu belirtti. Adaylığı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Sezer, adaylığı açıklandığı günden bugüne çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmalarını sıkı tutan ve sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Ali Yıldırım Sezer’e vatandaşlar oldukça ilgi gösteriyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Cumhur ittifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, şunları söyledi: ‘’Gölcük’te tarafımıza karşı gerçekten yoğun bir teveccüh var. Cumhur ittifakı hayırlı bir ittifaktır. 31 Mart akşamı zafer Cumhur ittifakının olacaktır. Bizler Gölcük’ü hayal edilen marka bir şehre dönüştüreceğiz. Halkımızın beklentileri olan bütün projeler bizimle hayata geçecek. Halkımız her zaman olduğu bu seçimde de doğru kararı verecektir’ dedi.

‘Zafere inancımız tam’

Gölcük’te çalışmalarının oldukça iyi geçtiğini ifade eden Sezer, ‘AK Parti zaferlerin partisidir. Allah’ın iziniyle bu seçimin zaferi Cumhur ittifakı olacaktır. Bu süreçte devletimizin, halkımızın yanında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi’ne de teşekkür ediyorum. Bizler tüm teşkilatımızla sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlardan çok güzel tepkilerde alıyoruz. Belediye işi Gönül işidir. Bizler bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz’ diyerek açıklamalarını bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —