Tarih: 15.11.2019 13:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölcüklü Muhtarı Ankara’ya davet etti KAMIŞ, ‘BU DAVET GÖLCÜK İÇİN BÜYÜK ONUR’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölcüklü Muhtarı Ankara’ya davet etti

KAMIŞ, ‘BU DAVET GÖLCÜK İÇİN BÜYÜK ONUR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Kasım Perşembe günü, Başkent Ankara’da Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek olan, Kasım Ayı Muhtarlar Toplantısına, ilçemizin engelli tek muhtarı olan ve 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde İrşadiye Köyü Muhtarı olarak seçilen, Mehmet Kamış’ı davet etmesi ilçemizde büyük bir sevinçle karşılandı.

Davet ilçemizde büyük bir sevinçle karşılandı

İlçemizin engelli tek muhtarı olan, İrşadiye Köyü Muhtarı Mehmet Kamış’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından davet gelmesi, ilçemizdeki muhtarlar arasında büyük bir mutlulukla karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Kasım Perşembe günü, Başkent Ankara’da Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek olan, Kasım Ayı Muhtarlar Toplantısına, ilçemizin engelli tek muhtarı olan ve 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde İrşadiye Köyü Muhtarı olarak seçilen, Mehmet Kamış’ı davet etmesi ilçemizde büyük bir sevinçle karşılandı.

Haberi Kaymakam Karabulut verdi

İrşadiye Köyü Muhtarı Mehmet Kamış’a bu daveti haber vermek, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a düştü. Kaymakam Karabulut, beraberinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ile birlikte, İrşadiye Köyü’ne giderek, bu mutlu haberi Muhtar Kamış’a iletti. Bu davet üzerine, misafirlerini boş geri göndermek istemeyen Muhtar Kamış ve ailesi, evlerinin önünde misafirleri için muhteşem bir sofra kurdu.

İlçemizi Külliye’de temsil edecek

İlçemizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde temsil edeceği için, oldukça mutlu ve heyecanlı olan Kamış, bu davetin kendisi ve Gölcük için büyük bir onur olduğunu söyledi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —