Tarih: 19.10.2023 13:41

Cumhuriyet Caddesi ve 66. Sokakta Asfalt çalışması başladı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Caddesi ve 66. Sokakta Asfalt çalışması başladı

İlçemizin önemli caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi ve 66. Sokak’ta asfalt çalışması başlatıldı. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yapılan çalışmada dün yolun asfaltlanması planlanıyor.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından başlatılan çalışma ile Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve 66. Sokak’ta asfalt çalışması başlatıldı. Bu sabah saatlerinde başlayan çalışmalar ile Cumhuriyet Caddesi üzerindeki asfalt tabaka özel tarama makinesi ile tarandı. Ekipler tarafından yağmur suyu mazgal çevrelerinde düzenleme çalışması yapılıyor.

66. Sokak’ta taşlar sökülüyor, asfalt atılacak

Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılan asfalt çalışmasını yanı sıra 66 Sokak’ta bulunan ve her yağmurda biriken su birikintileri nedeniyle hem esnafları hem de sürücüleri zor durumda bırakan taşlar sökülüyor. 66. Sokak üzerinde yapılacak olan çalışmanın ardından Cumhuriyet Caddesiyle birlikte yol asfaltlanarak trafiğe açılacak.

Diğer yollarında aynı şekilde asfaltlanması isteniyor

Yapılan çalışma vatandaşları ve çevre esnafı da oldukça memnun ederken, vatandaşlar ve sürücüler 66. Sokak’ta yapılan çalışmanın diğer prestij yollarda uygulanması gerektiğini ifade ederek, “66. Sokak’ta olduğu gibi ilçemizde Albay Burak Caddesi ve 33. Sokak’ta da aynı çalışmanın yapılmasını ve taşların sökülerek asfalt atılmasını istiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu yollarımızda asfaltlanır” dediler.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —