Tarih: 07.01.2023 10:23

Cumhuriyet İlkokulu 2/C Sınıfı öğrencilerinden örnek etkinlik

Facebook Twitter Linked-in

TEMA Vakfı Gölcük Eğitim Projesi etkinlikleri kapsamında Gölcük Cumhuriyet İlkokulu 2/C Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Kübra Kenek ve 2/B Sınıfı Öğretmeni Nur Pınar Kural liderliğinde Kuş Yemliği yapıp okul bahçesindeki dallara astı.

Büyüklerine de güzel bir örnek oldular

Öğrencilerin bu güzel etkinliğine TEMA Vakfı Gölcük Merkez Mahallesi Sorumlusu İlkay Küçük’te katılım sağlayarak, öğrencileri tebrik etti. 2/C Sınıfı Öğrencileri; Öğretmenleri Kübra Kenek ve 2/B Sınıfı Öğretmeni Nur Pınar Kural eşliğinde yaptıkları Kuş Yemliklerini Okul Bahçelerinde bulunan dallara asarak, büyüklerine de güzel bir örnek oldular.

Kuşların hayata kalması için bir adım attılar

Gölcük TEMA Vakfı’ndan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, ‘TEMA #yavrutema eğitim projesi etkinlikleri kapsamında Gölcük Cumhuriyet İlkokulu 2/C Sınıfı öğrencileri, Öğretmenlerinin liderliğinde kuş yemliği yapıp, okul bahçesindeki ağaç dallarına asarak, kuşların hayatta kalması için bir adım attılar. Doğayla barış ve sevgi içinde büyüyen çocukların sayısının artması dileğiyle umut yeşertmeye devam ediyoruz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —