Tarih: 25.08.2019 14:16

Cumhuriyet Parkı Gölcük’te en çok tercih edilen park oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl içinde bulunan çay bahçesi yıkılan ve çevre düzenlemesiyle yeniden yapılan Cumhuriyet Parkı’nın içinde bulunan çocuk parkı Gölcük’te en çok tercih edilen çocuk parkı oluyor.

Gün içerisinde oldukça kalabalık oluyor

Geçtiğimiz yıl ilçemize kazandırılan ve birbirinden güzle oyun guruplarını içinde bulunduran Cumhuriyet parkı Gölcüklü çocuklar ve aileler tarafından oldukça beğeniliyor. Gün içerisinde oldukça kalabalık olan çocuk parkı özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonlarında daha da kalabalık oluyor. Çocuklar parkta gönüllerince eğlenirken aileleri ise parkın kenar kısımlarında bulunan banklarda oturak çocuklarını bekleyebiliyorlar.

Yaz tatillerini tadını çıkarıyorlar

Yaz aylarını sonuna yaklaşırken, yaz tatilinde olan çocuklar tatillerinin tadını doyasıya çıkarıyorlar. İlçemizin en çok tercih edilen ikinci parkı olan Cumhuriyet Parkı’nda top ve oyun gruplarında oynayarak gönüllerince eğlenen çocuklar kadar çocukları ile Cumhuriyet Parkına gelen ailelerde  parktan oldukça memnunlar. Çocukları ile birlikte Cumhuriyet Parkı’na gelen aileler yaptıkları açıklamada, “ Yaz aylarında çocukları evde zapt etmek gerçekten çok zor oluyor. Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Parkı gerçekten bizim kurtarıcımız oluyor. Çocuklarımız burada gönüllerince oynayıp eğlenebiliyorlar. Okulların açılmasına az bir zaman kaldı. İnşallah o güne kadar havalar güzel gider ve bizlerde çocuklarımız buraya getirerek eğlendiririz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —