Tarih: 15.05.2023 12:37

Cumhuriyet Parkı’nda Oyun Gruplarının zemini düzeltilmeli

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Parkı’nda Oyun Gruplarının zemini düzeltilmeli

Gölcük’ün en çok tercih edilen parklarından olan Cumhuriyet Parkı güzel havalarda ilgi görüyor. Gün içerisinde çok oyun gruplarında eğlenirken, vatandaşlarda banklarda oturarak, güzel havanın tadını çıkartıyor.

Fakat parkta bulunan oyun gruplarının zemini dikkatlerden kaçmıyor. Zeminin bazı alanları oldukça zarar görmüş durumda. Özellikle Küçük çocuk sahibi aileler zeminin bozuk alanlarının yenilenmesini istiyor.

Çocukların güvenliği için yenilenmeli

Parkta bulunan oyun alanlarının olduğu kauçuk zeminin bazı alanları oldukça bozuk durumda. Geçtiğimiz yıl Belediye’nin ilgili ekipleri alanı yenilemiş, bu durumda vatandaşları memnun etmişti. Yaz mevsimine yaklaştığımız bugünlerde çocukların güvenliği için zeminin yenilenmesi isteniyor.  

‘Çocuklarımız bu parkı çok seviyor’

Bazı Aileler, ‘Geçtiğimiz yıllarda yenilenen Oyun Gruplarının zemini ne yazık ki yeniden bozulmuş durumda. Zemin nasıl bu hale geliyor bilmiyoruz ama bozuk alanlar çocuklarımızın güvenliği için yenilenmeli. Önümüz yaz ve çocuklarımız bu parkı çok seviyor. Yetkililer umarız bu isteğimizi yerine getirir’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —