Tarih: 17.11.2022 14:02

Cumhuriyet Parkı’ndaki eksiklikler giderilmeli

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Parkı’ndaki eksiklikler giderilmeli

Gölcük Belediyesi tarafından 2018 yılında hayata geçirilen ve gün içinde hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından çok tercih edilen mekan olan Cumhuriyet Parkı içinde bazı eksiklikler gözlerden kaçmazken vatandaşlar yetkililerin bu eksiklikleri en kısa zamanda gidermelerini istediklerini ifade ettiler.

Süs havuzları bakımdan geçmeli

2018 yılında hayata geçirilen ve yaz kış demeden Gölcüklüler tarafından yoğun bir şeklide kullanılan mekan olan Cumhuriyet Parkı içinde bulunan süs havuzlarının aktif olmaması ve bakım yapılması gerektiği gözlerden kaçmazken, vatandaşlar süs havuzlarının gerekli bakım ve onarımı yapıldıktan sonra aktif hale gelmesiyle Cumhuriyet Parkı’nın daha dikkat çekici bir yer haline geleceğini ifade ettiler.

Parkın zemini onarılmalı

Cumhuriyet Parkı içinde yer alan çocuk parkının zemini geçtiğimiz dönemlerde deforme olmuş ve belediye ekipleri tarafından zarar gören bölümler onarılmıştı. Aradan geçen zaman içinde çocuk parkının zemin kısmında bölüm bölüm yeniden deformeler oluşmaya başladığını ifade eden vatandaşlar bu kısımların yeniden onarılmasını istediklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —