Tarih: 01.09.2021 11:21

Cumhuriyet Parkı’nın zemini her geçen gün yıpranıyor AİLELER BAKIM YAPILMASINI İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Parkı’nın zemini her geçen gün yıpranıyor

AİLELER BAKIM YAPILMASINI İSTİYOR

İlçemize  geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından kazandırılan ve Gölcük halkının sıklıkla tercih ettiği yerlerden biri olan Cumhuriyet Parkı’nın oyun alanı kısmının zemininde meydana gelen bazı hasarlar gözlerden kaçmadı. Aileler oluşan bu hasarların en kısa sürede onarılmasını istediklerini diler getirdiler.

Aileleri tedirgin ediyor

İlçemizde özellikle küçük çocuğu olan aileler tarafından en çok tercih edilen parklardan biri olan Cumhuriyet Parkı’nın zemininde oluşan hasar dikkat çekiyor. Gün içerisinde oldukça yoğun ilgi gören çocuk parkının zemininde oluşan bu hasar en çokta aileleri tedirgin ediyor. Çocuklarının bu alanda düşerek yaralanabileceklerini ifade eden aileler yetkililerden oluşan hasarsın en kısa zamanda onarılmasını istediklerini ifade ettiler. aileler ayrıca bazı oyun gruplarında da hasarlar oluştuğunu ve özellikle salıncak gruplarının koruyu bariyerlerinin kırık olduğunu ifade ederek oyun gruplarının da bakımdan geçmesi gerektiğini ifade ettiler.

En kısa zamanda onarılması isteniyor

Gölcük’teki vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği çocuklarında çok sevdiği Cumhuriyet Parkı yapımının üzerinden kısa bir zaman geçmemesine rağmen zemin kısımları hasara uğradı. Vatandaşlar yaşanılan bu durum karşısında “Çocuklarımız ile gelmeyi severek tercih ettiğimiz Cumhuriyet Parkı’nın en yakın zamanda oluşan hasarın onarılmasını istiyoruz. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla getirdiğimiz bir parkın bu halde olması bizi tedirgin ediyor. Çocuklarımızın düşüp yaralanma ihtimali çok yüksek” diyerek endişelerini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —