• BIST 100

    16440,46%-1,27
  • DOLAR

    43,46% -0,06
  • EURO

    51,26% -0,63
  • GRAM ALTIN

    6473,84% -4,63
  • Ç. ALTIN

    11372,06% -2,17

Cumhuriyetin 100. Yılı İlçemizde Muhteşem Kutlandı BİZE YAKIŞANI YAPTIK

29.10.2023 13:18:30 0
Cumhuriyetin 100. Yılı İlçemizde Muhteşem Kutlandı BİZE YAKIŞANI YAPTIK

Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yıldönümü ilçemizde düzenlenen kutlama programları ile coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Gölcük’te vatandaşların yoğun katılımı ile coşkuyla kutlandı. Gölcük adeta asılan Türk Bayrakları ile kırmızı beyaza boyanırken, Gölcük halkı Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıldönümünde Atasını sevgi ve minnetle andı.

Törene katılım yoğun oldu

Gölcük’te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yıldönümü kutlama etkinlikleri, dün Anıtpark’ta, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Anıtpark’ta düzenlenen törene Kaymakam Müfit Gültekin, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gaziler, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçe Jandarma Komutanı Üst. Teğmen Mahir Sarıdağ, ilçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Temsilcileri, Daire Müdürleri, Askeri Erkan, STK ve Dernek Başkanları, Öğretmenler, Öğrenciler ve Gölcük halkı katılım sağladı. 

Çelenklerini Atatürk Anıtına sundular

Anıtpark’ta düzenlenen tören Kaymakam Müfit Gültekin, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in Atatürk anıtına Çelenklerini sunmaları ile başladı. akabinde bir dakikalık Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okunmasının ardından Anıtpark’ta düzenlenen program sona erdi.

Çok yoğun katılım sağlandı

Bu sabah da tebrikat töreni ile başlayan törene katılım oldukça yoğun oldu. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde düzenlenen Tebrikat Törenine Kaymakam Müfit Gültekin, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, Kurum ve Daire Müdürleri, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkan ve Yöneticileri, STK’lar, Oda ve Dernek Başkanları, Gaziler, Okul Yönetimleri, öğrenciler  ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı okundu

Tebrikat Töreninin ardından 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlama mesajı okundu. Ardından Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Gültekin, ‘Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir’

Kaymakam Müfit Gültekin katılımcıları selamladıktan sonra yaptığı konuşmada, ‘Özgür yaradılışlı Türk Milletinin  işgale ve esarete karşı   Büyük fedakârlıklarla, büyük sıkıntılarla, nice cefalar çekerek  binlerce yıllık tarihi boyunca, gerçekleştirdiği en büyük  atılım, en muhteşem zirvedir  “Cumhuriyet” . Bu mücadele; toplum olarak yakılmış yıkılmış istila edilmiş bir coğrafya üzerinde yeniden dirilişimizin, kararlılığın, azmin, birlik olmanın  ifadesidir.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 29 Ekim 1923 tarihinde de “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Geçen 100 yıllık süreci  tahlil ettiğimizde;  değişen zamanla birlikte   insanımızın  ufku genişlemiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımız   dünyada takdirle karşılanan bir yeniden yapılanma ve dönüşüm sürecine girmiş ve  dinamizm  kazanmıştır. Büyüyen ülkemiz  gençlerimizin  omuzlarında   daha da ileriye gidecek,  muasır  medeniyetler   seviyesinin üstüne çıkacağına  olan inancım  tamdır. Aziz milletimiz, geçmişten bu yana nice badireler atlatarak, nice büyük engelleri tek tek aşarak Cumhuriyetimizi 100’üncü yılına gururla taşıdı. ülkemizi her alanda üst seviyelere taşımak, ecdadımızın emaneti bu aziz vatanı ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen  kahraman gazilerimizi ve bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin Cumhuriyet  Bayramını  kutluyor, selam  ve sevgilerimi sunuyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Dereye giren öğrencilere ödülleri verildi

Kaymakam Gültekin’in konuşmasını ardından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Akabinde Gölcük Belediyesi halk Oyunları Ekibi yöresel halk Oyunları gösterilerini sundular. Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100.yıldönümü kapsamında ilçedeki okullar arasında düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Geçit töreni büyük ilgi gördü

Ödül törenlerinin ardından geçit töreni başladı. Törende okul bayrak ve flamalarının ardından askerlerin, öğrencilerin, gazilerin geçit törenin ardından son olarak Donanma Komutanlığı bandosunun geçit töreninin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı sona erdi.

Diğer Okullar ve Kreşlerde de çok güzel bayram etkinlikleri yapıldı

Gölcük’teki diğer Okullar ve Kreşlerde Cumhuriyet Bayramımızı en güzel şekilde kutladılar. Öğrenciler kırmızı beyaz renklerle Atalarına olan sevgilerini bir kez daha gösterdi.  Öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

GÜN YÜZÜ GÖSTERMEYİN

GAZETECİLİKTE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ AÇILIŞI GÖLCÜK’TE YAPILDI

VALİ AKTAŞ, YENİ GÖLCÜK HÜKÜMET KONAĞI’NI ZİYARET ETTİ

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN RAMAZAN DENETİMİ

YEDEP 2026’DA BAŞVURU SÜRESİ 15 ŞUBAT’A UZATILDI

BÜYÜKAKIN, AŞIK SÜMMANİ'Yİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

İSU, 2025 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

DEĞİRMENDERE DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

BAŞKAN BÜYÜKAKIN “BERAT, KALBİ HAFİFLETMENİN ADIDIR”

VALİ AKTAŞ “BERAT KIRILAN KALPLERİ ONARMA GÜNÜDÜR”

BAŞKAN KOCAMAN’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

GÖLCÜK'TE YENİ DÖNEM

GÖLCÜKSPOR HÜKMEN KAZANDI

MARMARA VE BATI KARADENİZ İÇİN "FIRTINA" ALARMI!

YASA VE ETKİSİ

BÜYÜKAKIN: MİLLİ KİMLİĞİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

ESNAF ODASI VE TUNCAY YILDIZ

KOCAMAN'DAN DUYGULANDIRAN VEDA

“SEÇİM BİTTİ, ŞİMDİ ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞMA ZAMANI”

BAŞKAN TALUS: 495 KİŞİ BAŞKA PARTİLERDEN AK PARTİ’YE GEÇTİ

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KOTO’DA ANLATILDI

MİNİK SANATÇILAR KARTEPE’DE YARIYIL TATİLİNİ SANATLA NOKTALADI

İGSAŞ, CX AWARDS TURKEY 2026’DA “İYİ FİKİR ÖDÜLÜ”NÜN SAHİBİ OLDU

KONSERVATUVAR ODA ORKESTRASI YENİ ÜYELERİNİ ARIYOR

“GEZ-GÖR” İLE KOCAELİ’Yİ KEŞFETMEK BİR BAŞKA

TİYATRO COŞKUSU KOCAELİ’NİN DÖRT BİR YANINI SARDI

İLÇEMİZİN İZ BIRAKAN FUTBOL ADAMI YUSUF UZUNER VEFAT ETTİ

GÖLCÜK ESNAFI ''DEĞİŞİM'' İSTEDİ.YENİ BAŞKAN TUNCAY YILDIZ OLDU

BÜYÜKAKIN, YERİNDE İNCELEDİ: GÖLCÜK’TE O ÇALIŞMALAR YAZ AYINA YETİŞECEK

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KOTO’DA ANLATILDI

ESNAF ODASI SEÇİMLERİNDE NEFESLER TUTULDU..YARIN SAAT 11.00 DE BAŞLAYACAK

KSO BAŞKANI ZEYTİNOĞLU İŞGÜCÜ VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

“ÜRETİM SİZDEN, DESTEK BİZDEN”

BASIN İLAN İLE KREDİ GARANTİ FONU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

KOTO’NUN KOMİTELERİ 2025 YILINI VERİMLİ GEÇİRDİ

GÖLCÜK-DEĞİRMENDERE VE KARAMÜRSEL HATTINDA ULAŞIM TEK ELDE TOPLANIYOR

14 YENİ HAT, ŞEHİR HASTANESİ’NE DİREKSİYON KIRDI

TARIMA DESTEK, ÜRETİCİYE NEFES

BAŞKAN DOĞUSEL: 2025 YILI İÇERİSİNDE KOCAELİ’DEKİ LİMANLARDAN 45 MİLYAR 111 MİLYON DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9