-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,20% -0,04
-
EURO
50,58% 0,16
-
GRAM ALTIN
7092,76% -0,59
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
D-100’ÜN İKİ NOKTASINDA HIZ SINIRLARI DEĞİŞİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı Genel Sekreter Hayri Baraçlı’nın başkanlığında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 2026 yılının ilk UKOME toplantısında 44 madde görüşülerek kar
KARAYOLLARINDA HIZ LİMİTLERİ YENİDEN DÜZENLENDİ
“Karayollarındaki Hız Sınırlama Uygulamalarında Yeknesaklığın Sağlanmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” kapsamında “Trafik İşaret Levhalarının Sadeleştirilmesi Komisyonu ve Trafik İşaret Levhalarının Sadeleştirilme Çalışma Grubu” tarafından yapılan çalışmalar ile Karayollarının sorumluluk alanlarında bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’nin de yapım ve bakımından sorumlu olduğu yollarda hız limitlerinde düzenlemeler yapıldı. Bu kapsamda EDS Hız Koridorlarından Derince Liman Işıkları ile Kuruçeşme arasında kalan kesimde 70 km olarak uygulanan hız koridorunun 82 km, Hereke gişeleri ile Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı arasında her iki yönde 82 km olarak uygulanan hız koridorunun ise 110 km olarak uygulanması noktasında İl EDS komisyonu karar aldı. Alınan bu karar ilerleyen günlerde uygulanmaya konulacak.
DİĞER MADDELER KARARA BAĞLANDI
UKOME toplantısında EDS hız limitleri dışında “Yön Düzenlenmesi”, “Araç Trafiğine Kapatma ve Ağır Vasıta Yasağı”, “Taksi Durak Yeri Değişiklikleri ve Bekleme Alanı Talepleri”, “D4 Yetki Belgesi Talepleri”, “Ticari Plaka Talepleri”, “Toplu Taşıma Güzergah Düzenlemeleri ve Hat İhdasları”, “P Plaka Çekme İşlemleri”, “Ticari Plaka Kayıp-Çalıntı ve Mükerrer İşlemleri”, “Sinyalizasyon Düzenlemeleri”, “Otopark ve Otopark Alanı Talepleri ve Karavan Park Yasağı Talepleri” görüşüldü.
TÜM İLÇELERDE ENTEGRE GECE HATLARI OLUŞACAK
Bu maddeler çerçevesinde Kocaeli’de ulaşım hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla vatandaşların 7/24 faydalanabileceği ve tüm ilçeleri kapsayan entegre gece hatların oluşturulmasına karar verildi. Yine geçtiğimiz günlerde seferlerine başlayan ve ilçelerden Kocaeli Şehir Hastanesi’ne oluşturulan hatların ilgili kararı alındı. Ayrıca Kartepe ilçesinde hizmet veren teleferik tesisine yönelik artan ziyaretçi talebi doğrultusunda, diğer ilçelerden bölgeye erişimin kesintisiz ve güvenli bir şekilde sağlanabilmesi amacıyla yeni toplu taşıma hatlarının hizmete alınmasının kararları verildi.
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
Yükleniyor



