Tarih: 11.01.2024 11:14

D-130 Karayolu üzerindeki mazgallar temizlendi

Facebook Twitter Linked-in

D-130 Karayolu üzerindeki mazgallar temizlendi

Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak aşırı yağmurlarda su baskınlarını önlemek amacıyla yol kenarındaki mazgallar temizlenmeye devam ediliyor. Ekipler son olarak D-130 Karayolu üzerindeki yağmur suyu mazgallarının temizliğini gerçekleştirdi.

Mazgalların üzerinde ve içinde birikenler temizlendi

Gölcük Belediyesi ekipleri ilçe genelinde su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu mazgallarının temizliğini yapmaya devam ediyor. Ekipler son olarak D-130  Karayolu üzerindeki yağmur mazgallarının temizliğini yaparak su baskınlarının önüne geçti. Yol kenarında bulunan mazgalların üzerlerinde ve içinde biriken yapraklar ve diğer atıklar ekipler tarafından toplanarak temizlendi. Yapılan çalışma meydana gelen aşırı yağışlarda olası su baskınlarının da önüne geçildi. 

Su baskınlarının önüne geçtiler

Son zamanlarda ilçemizde meydana gelen aşırı yağışlar ve su baskınlarını tekrar yaşanmaması için belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler D-130 Karayolu üzerinde bulunan mazgalların üzerinde biriken yaprak ve diğer atıkları temizleyerek yağmur sularının daha hızlı tahliye edilmesini sağladılar. Çalışmalar vatandaşları da oldukça memnun ederken ekiplere teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —