Tarih: 12.07.2018 12:27

D-130 Karayolu’ndaki çökmeler risk taşımaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

D-130 Karayolu’ndaki çökmeler risk taşımaya devam ediyor

D-130 Karayolu Gölcük Mevkii’nde meydana gelen çökmeler vatandaşları ve araç sürücüleri endişelendirmeye devam ediyor. Vatandaşlar yolda oluşan çökmeler konusunda açıklamalarda bulunarak özellikle yolda oluşan çökmelerin önüne geçilmesini istedi.

Oluşan yol çöküntüleri kazaları da beraberinde getiriyor

D-130 Karayolu üzerinde özellikle yağışlı havalarda artan kazalara bakıldığında yolların kazalarda ne kadar etkili olduğu gözler önüne seriliyor. Bazı vatandaşlar Gölcük’ün altyapısının kuvvetli olmadığını dile getirirken, bazı vatandaşlar  yolda oluşan çökmelerin trafik yoğunluğundan kaynaklandığını belirtiyor. D-130 Karayolu’nda bu nedenlerden dolayı kazalarla karşılaşıyoruz. Trafik kazalarında maddi kayıpların yanında ölümlerin yaşanması herkesi etkiliyor. Araç sürücülerinin dikkatsiz davranması, trafik kurallarına uymaması ve hız yapması trafik kazalarının başlıca sorunlarından oluşuyor.

Vatandaşlar, ‘’Yol çöküntülerine bir önlem alınmalı’’

Gölcük’te D-130 Karayolu Mobil mevkiinde yer alan yolda gözle görülür çökmelerin yaşanması araç sürücülerini ve vatandaşları ürkütüyor. Bazı vatandaşlar, yolun karşısına geçtiği esnada yoldaki çöken kısım  yüzünden  düşmelerinden dolayı bu yol çöküntülerine bir önlem alınması gereği hususunda açıklamalarda bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —