Tarih: 27.05.2019 15:11

Dadaşlar kendilerine yakışır iftar programı düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Dadaşlar kendilerine yakışır iftar programı düzenledi

İlçemizin başarılı ve sevilen derneklerinden birisi olan Gölcük Erzurumlular Derneği Aşiyan Tesisleri’nde yoğun katılımla iftar programı düzenledi. İftar programına katılım oldukça yoğun oldu.

 

İftar yemeğine katılım yoğun oldu

Dernek Başkanı Muhammet Turan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Siyasi Parti Temsilcileri, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları ve Erzurumlular katılım sağladı.

Vekil Şeker, ‘Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin’

Gölcük’te bulunan Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programında ilk olarak konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ‘’Öncelikle bugün bu iftar programını tertipleyen tüm Erzurumlu kardeşlerime teşekkür ediyorum.  Bugün ne yazık ki çevre ülkelere baktığımız zaman şu tabloyu özleyen binlerce insanlar var, onlarca ülke var. Onun için ülkemizin değerini ve kıymetini bilmemiz lazım. Ülkemiz bir bütün, buna da sahip çıkmalıyız çünkü Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 82 milyon insan kardeş olarak birlikte yaşıyoruz. Allah bu birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın” dedi.

Sezer, herkesin Ramazan ayını kutladı

Vekil Şeker’den sonra kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Ramazan ayını tebrik ederek, tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulundu.

Turan, ‘Bu türlü organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi arttırır’

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan, gerçekleştirdikleri iftar yemeğine katılım sağlayan Protokol üyelerine ve dostlarına teşekkür ederek, “Bu mübarek Ramazan ayında burada bir arada olmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu türlü organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi arttırır. Ülkemizin şu anda en çok birlik ve beraberliğimize ihtiyacı var. Bugün bizleri kırmayarak gelen Sayın Vekilimize, Belediye Başkanımıza ve siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, Yüce Allah’ın oruçlarımızı ve yaptığımız ibadetlerimizi dergahında kabul eylemesini niyaz ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —