Tarih: 12.06.2018 14:01

DADAŞLARDAN MUHTEŞEM İFTAR

Facebook Twitter Linked-in

Erzurumlular geleneksel iftar yemeğini yoğun katılımla gerçekleştirdi

DADAŞLARDAN MUHTEŞEM İFTAR

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Yönetimi geçtiğimiz Cumartesi akşamı geleneksel iftarlarını Aşiyan tesislerinde gerçekleştirdi. İftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te katılım sağladı.

Katılım oldukça yoğun oldu

Geçtiğimiz Cumartesi günü Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır, SP ilçe Başkanı Yaşar Yıldız, MHP Milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Hayrettin Deniz, Doç.Dr. Abdulvahap Akıncı, Başiskele Belediye Başkan yardımcısı Köksal Ayabakan, Kamu kurumları Daire Müdürleri ve Sivil Toplum kuruluşları Başkan ve yönetimi katıldı.

Turan, ‘Bu mübarek akşamda bizi bir araya getiren Mevla’ma şükürler olsun’

İftar programında konuşma yapan Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Muhammet Turan, şunları söyledi:  “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programına katılım sağlayan Milletvekilimiz İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Federasyon Bşk. Tekin Dursun ve yönetimi, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan siyasi partilerin Başkan ve yöneticileri ile Sivil toplum kuruluşları Başkan ve yönetimlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Gölcük Erzurumlular Derneği olarak  Aşiyan Tesisleri’ne verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederim. Erzurumlular olarak doğduğumuz yer kadar doyduğumuz yeri de benimseyerek şehrimize katkı koymaya devam ediyoruz. Bu mübarek akşamda bizi bir araya getiren Mevla’ma şükürler olsun, hepinize afiyet olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —