Tarih: 08.02.2019 14:05

“Daha yaşanabilir bir şehir oluşturacağız”

Facebook Twitter Linked-in

“Daha yaşanabilir bir şehir oluşturacağız”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı ve hem esnaflarla hem de caddelerde bulunan vatandaşlarla sohbet edip, nasıl bir Gölcük hedeflediklerini anlattı. İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileri de Aday Sezer’e eşlik etti. Her gittiği noktada sevgi ve ilgiyle karşılaşan Aday Sezer Gölcük için düşündüğü projelerin de bir kısmını esnaflara ve vatandaşlara anlattı.

HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ

AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışıyla Gölcük’ü büyütecek daha yaşanılabilir bir şehir haline dönüştürme hedefinde olacaklarını belirten Aday Sezer, ben inanıyorum ki sizler 31 Mart’ta hizmet siyasetinden yana oyunuzu kullanacaksınız. Bizlerde 1 Nisan sabahı zaman kaybına tahammül etmeden kolları sıvayıp çalışacağız, neler hayal ediyorsanız bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ

Sosyal, kültürel ve sportif alanda hayata geçirilecek projelere yeni dönemde önem vereceklerini ifade eden Sezer, “Gölcük’ün sosyal yaşamına dokunacak projeler üreteceğiz. Bu projeler sadece bir bina inşa etmek değil, kullanışlı, modern ve talep gören yapılar olacak. Bunun yanında yeşile de önem vereceğiz. Öncelikle ilçemize bir millet bahçesi kazandıracağız. Bu millet bahçesi sosyal yönden de büyük bir eksiğimizi giderecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —