Tarih: 20.02.2019 12:27

Darıca G.B kolay kolay pes etmeyecek gibi duruyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Yaşadığı mali sıkıntılardan dolayı altyapıdan takviyeli kadroyla ligdeki mücadelesini sürdüren Darıca G.B, K.Maraş deplasmanında çok iyi mücadele verdi.

Darıca G.B bu hafta evinde Sivas Belediyespor ile oynayacak

Yaşadığı mali sıkıntılardan dolayı altyapıdan takviyeli kadroyla ligdeki mücadelesini sürdüren Darıca G.B, K.Maraş deplasmanında çok iyi mücadele verdi. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen rakibine kök söktüren Sarı-Yeşilliler maçın başında yediği gole bir türlü yanıt veremedi. Temsilci bu maçtaki performansıyla kolay pes etmeyeceğinin mesajını verdi. Darıca G.B bu hafta evinde Sivas Belediyespor ile oynayacak.

Başkan Gülen, “Biz inandık siz de inanın”

Bu arada Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin hisselerini alarak başkan olan Arif Gülen, takımı K.Maraş deplasmanında yalnız bırakmadı. Maç bitimi soyunma odasına inen Gülen futbolcuları bağrını bastı. Darıcalılar’ı kenetlenmeye davet eden Gülen, “Bu takıma deplasmana gidemeyecek dediler. Gitse de 10 tane yer döner dediler. Bu takım 1 haftadır antrenmana çıkmıyordu. Antrenmansız maçta aslanlar gibi şaha kalktılar. Kahramanmaraş’ı elimizden kaçırdığımız için üzgün ama inancı yerine gelen ve takım olma adına her şeyi yapan evlatların sahada yaptıkları için çok sevinçliyim. Bu takımla bu ruhla ölüme giderim. Haftaya tüm Darıca’yı evimizdeki maça deri dönüşün ilk galibiyetine bekliyoruz. Biz inandık siz de inanın” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —