-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,81% -0,19
-
GRAM ALTIN
7233,18% 0,39
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Darıca’da kadınlar ürettiğini satabiliyor
Darıca’da kadınlar ürettiğini satabiliyor
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ev toplantısında kadınların sorularını cevapladı. Darıca’da kadınların ürettikleri el emeği ürünlerini satarak aile ekonomilerine katkı sunmaları için mağaza açtıklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, kadınların her zaman en büyük destekçisi olacaklarını söyledi.
Darıca Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin dört bir köşesini karış karış gezmeye devam ediyor. Kadın kolları programı çerçevesinde Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ev toplantısına katılan Başkan Muzaffer Bıyık’a eşi Havva Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç de eşlik etti.
BAŞKAN BIYIK’A SEVGİ SELİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahalle sakinleri tarafından adeta sevgi seliyle karşılanırken gördüğü ilgi ve destekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, teşekkür etti. Ev toplantısında kadınların sorularını ve taleplerini tek tek not alan Başkan Muzaffer Bıyık, kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade ederek projelerin merkezine kadınları koyduklarını söyledi.
DARICALI KADINLAR AİLE EKONOMİLERİNE KATKI SUNABİLİYOR
Her alanda kadınlar için projeler geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Muzaffer Bıyık, “Saha ziyaretlerinde olsun ev toplantılarında olsun hanım kardeşlerimizin bizden bir talebi vardı. El emeği göz nuru eserlerini satarak aile ekonomilerine katkı sunmak istiyorlardı. KİGEM kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimiz ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini satarak para kazansınlar diye KİGEM El Emeği Mağazası’nı açtık. Barkod sistemi koyduk. Ürünü satılır satılmaz ürün sahibinin hesabına para geçiyor. Böylece aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar” dedi.




BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
Yükleniyor



