Tarih: 04.07.2023 13:36

Defalarca uyarıda bulundular, durum değişmiyor ÇÖP KONTEYNERİ EVSEL ATIKLAR İÇİNDİR

Facebook Twitter Linked-in

Defalarca uyarıda bulundular, durum değişmiyor

ÇÖP KONTEYNERİ EVSEL ATIKLAR İÇİNDİR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen evsel atık konteynerlerine ağaç dalı ve moloz atıkları atılmaya devam ediliyor.

Çağrıda bulundular

İlçemiz genelinde bulunan evsel atık konteynerlerine sadece evsel atıklarınızı atın ve ağaç dalı, moloz ve buna benzer atıkları atmayın şeklinde defalarca uyarı yapılmasına rağmen bazı duyarsız vatandaşlar, evsel atık konteynerine bu tür atıkları atarak ekipleri zor durumda bırakmaya devam ediyor. Ekipler bu durumun tekrar yaşanmaması için vatandaşlara tekrar çağrıda bulundular.

“Lütfen içerisine ağaç dal moloz vs. atıklar atmayınız”

Her defasında evsel atık “Çöp konteyneri evsel atıklar içindir” diyerek içine moloz gibi atıklar atılmaması konusunda ricada bulunan ekipler yine benzer bir durumla karşılaşınca vatandaşlardan ricalarını yenilediler. Belediye yetkilileri yaptıkları paylaşımda, “Konteynerlerimiz Çiçek Açmış…Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak halkımızdan ricamızdır. Çöp konteyneri evsel atıklar içindir. Lütfen içerisine ağaç dal moloz vs. atıklar atmayınız.Teşekkürler” diyerek vatandaşlara ricalarını yenilediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —