Tarih: 30.05.2020 19:08

Değirmendere 1 Haziran öncesi IŞIL IŞIL OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere 1 Haziran öncesi

IŞIL IŞIL OLDU

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 1 Haziranda açılacak olan dükkan, mağaza, kafelerin çevresi, kaldırım ve yolların genel dezenfektesi için bugün Değirmendere’deydi. Ekipler tarafından adeta Değirmendere ışıl ışıl oldu.

Çalışmaları yakından takip ettiler

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bugün 20 personel,3 Arazöz aracı,1 yol süpürme aracı, 1 Çöp Taksi ile gerçekleştirdikleri çalışmada, dükkan önlerini ve kaldırımları çevre dostu dezenfektan içeren suyla fırçalayarak yıkadılar. Yapılan çalışmaları Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’da yakından takip ettiler.

“Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz”

Yapılan çalışma hakkında  bilgi veren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay yaptığı açıklamada, “  Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in talimatları ve Başkan Yardımcımız Şevket Kaba’nın katılımları ile 1 Haziran’da açılacak olan dükkan, mağaza, kafelerin çevresi, kaldırım ve yolların genel dezenfektesi için bugün Değirmendere’deydik. 20 personel, 3 Arazöz aracı,1 yol süpürme aracı,1 Çöp Taksi ile gerçekleştirdiğimiz çalışmada, dükkan önlerini ve kaldırımları çevre dostu dezenfektan içeren suyla fırçalayarak yıkadık. Çalışma sonrası bölgemizde bulunan tüm dükkan önleri ve kaldırımları hem hijyen hale getirdik hem de ışıl ışıl yaptık. Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —