Tarih: 10.12.2023 13:50

Değirmendere Atatürk Mahalle Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu, HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Atatürk Mahalle Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu,

HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Atatürk Mahalle Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu 3 yıldır sevgiyle ve kendi emeği ile hazırladığı hediyeleri dostlarına ve sevenlerine takdim ederek, yerel seçimlerde destek istedi.

Teveccüh her geçen gün daha da artıyor

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını koyan Müjgan Acaroğlu, çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Eğitimci, çalışkan ve güleryüzlü kişiliği ile mahallesinde çok sevilen Acaroğlu’na teveccüh her geçen gün daha da artıyor. Acaroğlu, Mahallesinde dostlarını ve sevenlerini ziyaret ederek, kendi eliyle hazırladığı hediyeleri takdim etti. Dostları ve sevenleri Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

‘İletişim dünyanın en güzel sorun çözme aracıdır’

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu, ‘Çalışmalarımı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyorum. Sağolsun bu süreçte dostlarım ve sevenlerimden yoğun destek görmek beni ayrı mutlu ediyor ve çalışma hırsımı daha da arttırıyor. Bugünde dostlarıma ve sevenlerime kendi elimle hazırladığım hediyelerimi takdim ettim. Sağolsunlar hakkımdaki güzel düşünceleri beni çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Mahallemin sorunlarını ya da Mahallemde ikamet eden dostlarımın istek ve taleplerini iyi biliyorum. Eğitimci bir kişi olarak bu sorunları doğru mercilere ileterek çözeceğim. İletişim dünyanın en güzel sorun çözme aracıdır. Sorunlar iyi bir iletişim ile mutlaka çözüm bulur. Bizde Mahallemizde ikamet eden her bir dostum konuşarak yaşadıkları sorunları ya da isteklerin çözümüne katkıda bulunacağız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —