Tarih: 12.02.2019 12:44

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Aday Demet Şener ÇALIŞMALARINA DUR DURAK BİLMEDEN DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Aday Demet Şener

ÇALIŞMALARINA DUR DURAK BİLMEDEN DEVAM EDİYOR

Yaklaşan yerel seçimlerde Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adaylığını ilan eden Demet Şener seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Muhtar Adayı Şener son olarak Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim ve Ahbap Grubu’nun ortak projesi olan “Yerimde Olsan Ne Yapardın” farkındalık projesine Azası Zeliha Özlem Aktemur ile katılım sağlayarak Muhtar Zaim’e  başarılarının devamını diledi.

“Yerimde olsan ne yapardın” projesine katılım sağlayarak destekte bulundu

Amaç hizmet ise biz de varız sloganıyla Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adaylığını ilan eden Demet Şener seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ederken bir yandan da diğer mahallerde gerçekleşen projelere katılım sağlayarak destek olmaya devam ediyor. Muhtar Adayı olduğu günden beri birçok projeye destek vermek amacıyla katılım sağlayan Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener son olarak geçtiğimiz hafta sonu Azası Zeliha Özlem Aktemur ile birlikte Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtar Adayı Nuran Zaim ve Ahbap Grubunun ortak projesi olan “Yerimde olsan ne yapardın” projesine katılım sağlayarak destekte bulundu.

Gelişim için değişim

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim ve Ahbap Grubunun sokakta yaşayan insanlara yönelik dikkat çekmek adına hazırladıkları “Yerimde Olsan Ne Yapardın” projesine destek olmak amacıyla  katılım sağlayan Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener yaptığı açıklamada, Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim her zaman takip ve takdir ettiğim bir insan.  Her zaman taktir ettiğim bir muhtarın hazırlamış olduğu böyle güzel bir projeye Azam Zeliha Özlem Aktemur ile birlikte katılım sağladık. Bizler “Gelişim için değişim” diyerek yol çıktık. Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtarı olmam halinde bende  birçok başarılı projeye imza atacağıma inanıyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —