Tarih: 13.02.2019 15:30

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, KASTAMONULULAR’IN HAMSİ FESTİVALİNE KATILIM SAĞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener,

KASTAMONULULAR’IN HAMSİ FESTİVALİNE KATILIM SAĞLADI

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, Gölcük – Değirmendere Kastamonu Doğanyurtlular Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği Hamsi Şenliği’ne azaları Zeliha Özlem Aktemur ve Cengiz Daru ile katılım sağladı.

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde 31 Mart’ta yerel seçimlerde gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde de muhtar adayları hem esnaf ziyaretlerine hem de gerçekleştirilen programlara katılım sağlamaya devam ediyor. Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, geçtiğimiz günlerde Gölcük – Değirmendere Kastamonu Doğanyurtlular Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Hamsi Şenliği’ne katılım sağladı.

Şener, “Şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Muhtar Adayı Demet Şener’in güçlü aza kadrosunda yer alan Zeliha Özlem Aktemur ve Cengiz Daru ile birlikte şenliğe katılım sağlayan Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, “Gölcük – Değirmendere Kastamonu Doğanyurtlular Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği Hamsi Şenliği’ne azalarım Zeliha Özlem Aktemur ve Cengiz Daru ile birlikte katılım sağladık. Hamsiler çok lezzetliydi, adeta tadına doyamadık. Şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —