Tarih: 07.06.2022 11:30

Değirmendere Atatürk Mahallesi’ndeki Çocuk Parkının KIRILAN SPOR ALETLERİ ONARILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl yapılan Değirmendere Atatürk Mahallesi’ndeki çocuk parkının içinde yer alan spor aletlerini bazıları hasar almıştı. Ekipler kırık olan spor aletlerini kısa sürede onardı.

Hasar alması tepki çekmişti

Geçtiğimiz yıl Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Atatürk Mahallesi’ne yeni bnir park kazandırılmıştı. İçerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri ve kamelyaların bulunduğu park mahalle sakinleri tarafından da oldukça beğenilmişti. Yapımından kısa bir süre sonra park içine bulunan spor aletlerini bazıları duyarsız vatandaşlar tarafından hasar görmüştü. Bu kadar kısa sürede spor aletlerine verilen zarara vatandaşlarda tepki göstermişti.

Vatandaşlar teşekkür etti

Gün içerisinde yoğun bir şekilde kullanılan spor aletlerinin kırık olan kısımları belediye ekipleri tarafından kısa sürede onarılması vatandaşları da oldukça memnun etti. Spor aletlerini onaran yetkililere teşekkür eden bazı vatandaşlar, “Daha bir yıl önce yapılan parkımızın kısa sürede böyle hasar alması bizleri gerçekten üzmüştü. Neyse ki hasarlı olan spor aletlerimiz belediye ekipleri tarafından kısa sürede onarıldı. Emeklerinden ötürü hepsine teşekkür ederiz inşallah bir daha benzer bir durum ile karşılaşmayız” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —