Tarih: 04.10.2023 12:36

Değirmendere Başkomutan Caddesinde dubalar zarar gördü ‘YENİ DUBA KOYMAYIN’

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Başkomutan Caddesinde dubalar zarar gördü

‘YENİ DUBA KOYMAYIN’

Gölcük Belediyesi tarafından ilçe genelinde park yasağı olan yerlere takılan dubaların kısa sürede kırılması ya da yerlerinden sökülüp kenara atılması dikkat çekerken, vatandaşlar dubaların kırılacağını bile bile neden takıldığını merak ettiklerini ifade ettiler.

Her zaman aynı manzara

İlçemizde park yasağı olan bölgelere araç sürücüleri uymadığı için Gölcük Belediyesi tarafından çeşitli dubalar takılarak önlem alınmaya çalışılsa da duyarsız sürücüleri bu önemlerde engelleyemiyor. İlçe genelinde monte edilen dubalar kısa sürede ya kırılarak ya da yerlerinden sökülerek zarar görmeye devam ediyor. İlçemize bağlı Değirmendere Başkomutan Caddesi’nde yol kenarında bulunan dubalar kısa sürede kırılması vatandaşların tepkisini çekti.  

Dubaları kıranlara tepki gösterdiler

Bazı vatandaşlar, ‘Değirmendere Başkomutan Caddesi’nde yol kenarında bulunan bu dubaların birçoğu zarar görmüş. Belediye yetkililerinden bu alanlara artık duba koymamalarını rica ediyoruz. Çünkü yenilenecek olan dubalar yine kırılacak. Bunu yapanlara caydırıcı ceza kesilmedikçe yeni duba konulmasını istemiyoruz’ dediler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —