Tarih: 17.04.2024 14:35

Değirmendere Başkomutan Caddesi’nde granit taşlar tamir edildi

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Başkomutan Caddesi’nde granit taşlar tamir edildi

İlçemize bağlı Değirmendere’nin en işlek caddesi olan Başkomutan Caddesi üzerinde yerlerinden oynayan granit taşları Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından tamir edildi.

Vatandaşları zor durumda bırakıyordu

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak Değirmendere’nin en işlek caddesi olan Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi üzerinde yerlerinden oynayan ve vatandaşları zor durumda bırakan granit taşların onarımını yaptılar. Ekipler yerlerinden oynayan granit taşları yerlerinden kaldırdıktan sonra gerekli düzeltme işlemini yaptıktan sonra granit taşlarını yerlerine yeniden monte ettiler. Yapılan çalışma vatandaşları da oldukça memnun etti.

‘Gölcük Belediyesi’ne ve ekiplerine teşekkür ediyoruz’

Yapılan çalışma konusunda düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Granit taşları yerlerinden oynadığı zaman bizleri gerçekten zor durumda bırakıyorlar. Özellikle yağışlı havalarda bu dutum daha fazla oluyor.  Diğer günlerde de bastığımız zaman yerlerinden oynadıkları için dengemizi kaybedebiliyoruz. Bu nedenle yapılan çalışma bizleri oldukça memnun etti. Emeklerinden ötürü ekiplere teşekkür ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —