-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe günün her saati VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe günün her saati
VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
Gölcük Belediyesi’nin iştiraki olan GÖLAŞ bünyesindeDeğirmendere Çınarlık Meydanı’nda hizmet vermekte olan Çınarlık Meydan Kafe sonbahara girdiğimiz şu günlerdegündüz ayrı akşam ayrı yoğun ilgi görüyor. Günlerini doğa içinde geçirmek isteyenlerin adresi Çınarlık Meydan Kafe oluyor.
Günümüz mimarisine uygun, modern çizgiler taşıyan dizaynıyla beğeni alıyor
Mimari yapısı ve birbirinden lezzetli menüsüyle açıldığı günden beri büyük beğeni alan Çınarlık Meydan Kafe deneyimli kadrosuyla müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Günümüz mimarisine uygun, modern çizgiler taşıyan dizaynıyla ziyaretçilerini ağırlayan Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe, birbirinden lezzetli ürünlerin yer aldığı ve görsellerinin birebir sunulduğu menüsü ile de büyük beğeni alıyor. Doğa içinde huzurlu ve aile ortamında hizmet sunan Çınarlık Meydan Kafe hızlı servisi ve temizlik konusunda da takdir topluyor.
Menüsü ile beğeni alıyor
Kafe’nin birbirinden lezzetli menüsü, güne lezzetli yiyeceklerle başlamak isteyenlerin adresi Çınarlık Meydan Kafe oluyor. Günün her saatine uygun birbirinden lezzetli aperatif yiyecekler, ana menüler ve tatlılar ile hizmet veren çınarlık Meydan Kafe, günün yorgunluğunu atmak ve dostlarıyla hoş sohbet etmek isteyenler içinde birbirinden lezzetli içecek menüsü ile hizmet veriyor.
Tatlı menüsü cezbediyor
Zengin tatlı menüsüyle de büyük beğeni alan Çınarlık Meydan Kafe, en lezzetli tatlı ve pastaların yer aldığı menüsü ile de damakları çatlatıyor. Tatlı menüsünde yer alan cookies, browni, profiterol kulesi, çilek rüyası, çilekli pasta, magnolya, Yadigar, kadayıflı sütte, incirli sütte, yaban mersinli sütte, Oreolu sütte, Tiramisu, malaga, mus ve san sebastian tatlıları yoğun ilgi görüyor. Tatlılar günlük olarak Yalı Evleri’nin mutfağında hazırlanıyor ve günlük taze bir şekilde Çınarlık Meydan Kafe’ye getiriliyor.
Akyıldız, “Gelen talepler üzerine de menümüze her zaman yenilemeye gayret gösteriyoruz”
Açıldığı günden beri gördükleri ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ve her geçen gün kendilerini geliştirdiklerini ifade eden GÖLAŞ Genel Müdürü Yılmaz Akyıldız yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi’nin iştiraki olan GÖLAŞ Bünyesinde hizmet verdiğimiz Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe olarak her zaman kendimizi geliştirerek ve yenileyerek hizmet vermeye devam ediyoruz. Çınarlık Meydan Kafe olarak tarihi Çınar ağaçlarını altında doğayla iç içe hizmet vermekteyiz. Her biri alanında uzman şeflerimiz tarafından hazırlanmış atıştırmalık, salata ve ana yemek menülerimiz kadar tatlı ve içecek menülerimiz ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Gelen talepler üzerine de menümüze her zaman yenilemeye gayret gösteriyoruz. Çınarlık Meydan Kafe olarak uzman kadromuzla müşterilerimiz ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.












BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
Yükleniyor



