Tarih: 06.01.2019 11:19

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda yenilenen çocuk parkına salıncak isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda yenilenen çocuk parkına salıncak isteniyor

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan çocuk parkı geçtiğimiz haftalarda yenilenmişti. Fakat yenilenen çocuk parkında salıncak olmaması aileleri zor durumda bıraktı. Aileler yenilenen parka en kısa zamanda salıncaklarında eklenmesini istiyor.

Eskimiş olan oyun parkları yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Değirmendere Sahili’nde çocuk oyun parkları yenilenmeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenen çocuk parkları bir bir yerlerine monte edilirken, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda yenilenen çocuk parkında salıncak olmaması aileleri zor durumda bıraktı. Aileler bahar aylarına kadar çocuk parkına salıncak eklenmesini istediklerini dile getirdiler.

Çocuk parkı yenilendi ama salıncak yok

Eskimiş olan çocuk parklarının yenilenme çalışmasından son derece memnun olduklarını ifade eden Değirmendereli vatandaşlar, “ Özellikle Çınarlık Meydanı’ndaki çocuk parkının yenilenmiş olmasından dolayı çok memnunuz. Eski park oldukça yıpranmıştı ve birçok yeri oynadığı için çocuklar oynarken tedirgin oluyorduk. Yeni oyun grubu gayet güzel ama koskoca parkta neden bir tane bile salıncak yok? Çoğu çocuk sallanmayı çok sever ama bu parkta bir tane bile salıncak yok. Dileriz belediye bu durumu fark eder ve en kısa zamanda bu durumu düzeltir” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —