Tarih: 09.06.2023 13:47

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde arıza yapan su hattı GÖLCÜK İSU EKİPLERİ TARAFINDAN ONARILDI

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde arıza yapan su hattı

GÖLCÜK İSU EKİPLERİ TARAFINDAN ONARILDI

İlçemize bağlı Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harb-İş Caddesi üzerinde meydana gelen su arızası Gölcük İSU ekipleri tarafından onarıldı.

Onarımını yaptılar

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine gelen Gölcük İSU ekipleri yaptıkları inceleme sonrasında Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harb-İş Caddesi üzerinde su kaçağı olduğunu tespit ettiler. Yaptıkları kazı çalışması ile içme suyu hattının vanasında kaçak olduğunu belirleyen ekipler arızalı bölgeyi onardıktan sonra açtıkları çukuru kapattılar.

Mahalle sakinleri ekiplere teşekkür ettiler

Bir süredir bu bölgeden su aktığını fark ettiklerini ve arıza olduğunu düşündükleri için Gölcük İSU Ekiplerini aradıklarını ifade eden mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, “Bu bölgede bir süredir yerden su çıkıyordu. Önce ne olduğunu anlamadık ama sonra arıza olabileceğini düşünerek İSU ekiplerine haber verdik. Yaptıkları kazı çalışması sonrasında arıza olduğunu tespit ederek onarımını yaptılar. Su bizim için çok önemli ve bu şekilde boşa gitmesi bizleri çok üzerdi. Sorunun giderilmiş olması bizleri memnun etti. Gölcük İSU Ekiplerine emeklerinden ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —