Tarih: 10.10.2019 11:10

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan kavşak aynası ne zaman onarılacak?

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle kavşak geçişlerinde sürücülere kolaylık sağlayan kavşak aynaları oldukça beğenilmekte.  Fakat bazı kişi ya da kişiler tarafından zarar verilen kavşak aynaları sürücüler kadar yayaları da oldukça olumsuz etkiliyor. İlçenize bağlı Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan kavşak aynası uzun zamandır onarılmayı bekliyor.

Uzun zamandır onarılmayı bekliyor

İlçemize bağlı Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi, Zeytinlikyolu Caddesi ile Özkanlı Sokak’ın kesiştiği noktada sürücülerin güvenli geçiş yapmaları amacıyla yerleştirilen kavşak aynası uzun zaman önce  kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılmıştı. Uzun zamandır onarılmayı bekleyen kavşak aynası sürücüleri ve yayaları oldukça olumsuz etkilediği için çevrede ki vatandaşlar uzun zamandır kırık olan kavşak aynasını en kısa zamanda onarılması istediklerin ifade ettiler.

Sürücüler zor durumda kalıyor

İlçemizde birçok noktada olduğu gibi Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi, Zeytinlikyolu Caddesi ile Özkanlı Sokak’ın kesiştiği kavşakta farklı yönlerden gelen araçların birbirini görebilmeleri ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yerleştirilen kavşak aynası bir süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılmıştı. Uzun zamandır kırık vaziyette duran kavşak aynası en çokta sürücüleri zor durumda bıraktığı için çevredeki vatandaşlar bu kavşak aynasını en kısa zamanda onarılmasını istediklerini ifade ettiler. Yetkililer tarafından bir yıla yakındır kavşak aynasının yenilenmesini beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “ Bu kavşak aynaları özellikle sürücüler için büyük önem arz ediyor. Çok işlek olmasa da kavşakta araçlar birbirlerini görüyor ve daha güvenli bir şekilde yollarına devam ediyorlardı. Fakat kavşak aynasının kırık olması sürücüleri zor durumda bırakıyor. Bu nedenle bizler kavşak aynasını en kısa sürede yenilenmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —