Tarih: 05.04.2023 11:25

Değirmendere D-130 Karayolu’nda ARIZALI LAMBALAR DİKKAT ÇEKİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere D-130 Karayolu üzerinde Kuruçeşme Mevkii’nde yolun orta kısmında bulunan aydınlatma lambalarının yanmaması dikkat çekiyor. Hem sürücüler hem de vatandaşlar yanmayan lambaların en kısa zamanda yenilenmesini istediklerini ifade ettiler.

Arızalı lambaların yenilenmesi isteniyor

D-130 Karayolu’nun Değirmendere çıkışında bulunan lambaların birçoğunun yanmıyor olması dikkat çekiyor. Sürücüler kadar vatandaşları da zor durumda bırakan bu durumun en kısa zamanda düzeltilmesini isteyen sürücüler ve vatandaşlar yetkililere seslenerek yanmayan lambaların yenilenmesi istediler.

“Yürümekte zorlanıyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “Uzun zamandır D-130 Karayolu’nun Değirmendere çıkışındaki orta refüj lambaları yanmıyor. Bu durum belki sürücüleri fazla etkilemese de yol kenarından yürümek zorunda alan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Öyle bir iki tane değil oldukça fazla lamba yanmadığı için oldukça fazla sıkıntı oluyor. Birçoğumuz aşırı karanlık olduğu için önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Bu nedenle en kısa zamanda yanmayan lambaların tespit edilerek yenilenmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —