Tarih: 03.03.2023 12:31

Değirmendere Deresi’nin temizlenmesi isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Deresi’nin  temizlenmesi isteniyor

İlçemize bağlı Değirmendere Yalıyolu Caddesi mevkiinde bulunan dere çok bakımsız görünüyor. Mahalle sakinleri yetkililerce derenin acil bakıma alınması gerektiğini ifade ettiler.

Son derece bakımsız duruyor

Değirmendere Yalıyolu Caddesi civarında bulunan dere son derece bakımsız bir vaziyette olması gözlerden kaçmıyor. Dere içinde oluşan bitkilerin sinek yaptığını ve dere duvarlarını korunaksız olduğunu ifade eden mahalle sakinleri yaz aylarında daha çok sıkıntı yaşatacağı için derenin en kısa zamanda ıslah edilmesini istediklerini ifade ettiler.

Derenin taban ve duvarlarının yenilenmesi isteniyor

Konu hakkında düşüncelerini ifade eden mahalle sakinleri, “Değirmendere Yalıyolu Caddesi civarında bulunan dere son derece bakımsız, dere içi bitkiler sinek yapıyor, dere duvarları korunaksız. Bu konudan gerçekten çok şikayetçiyiz. Belediyenin 153 hattına defalarca başvurularda bulunduk ama sadece gelip kepçeyle bitkileri temizleyip gittiler. Taban kırıklarla dolu olduğundan takılan bitkiler suda var. Büyüyorlar, çok sinek yapıyor. Bu nedenle en kısa zamanda derenin taban ve duvarlarının yenilenmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —