Tarih: 28.08.2022 12:57

Değirmendere Dörtyol Cami Yaz Kur’an Kursu’nda öğrencilere BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Dörtyol Cami Yaz Kur’an Kursu’nda öğrencilere

BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

İlçemizde Değirmendere’de bulunan Dörtyol Camii Yaz Ku’ran Kursu’nda eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.   

3 aylık dönemi başarıyla tamamladılar

Değirmendere Dörtyol Camii’nde Kuran Kursu eğitimi 20 Haziran- 26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti. Mustafa Kuş önderliğinde ilk defa Kur’an ile buluşan öğrencilere plaket takdimi yapıldı. 3 aylık dönemde Kuran eğitimlerini tamamlayan 8-16 yaş aralığındaki kız-erkek Kuran Kursu talebeleri eğitimini tamamladı. Bugün anlam ve önemine istinadenHer dersin teneffüsünde mahalle halkının desteği ile öğrencilere köfte ekmek ikramında bulunuldu.

Kuş, ‘Bu ulvi eğitimi vermemiz bizleri çok mutlu ediyor’

Dörtyol Cami Hocası Mustafa Kuş, öğrencilerini tebrik ederek, şunları söyledi: ‘’Her yıl camimizde gerçekleştirdiğimiz Kuran Kursu eğitimini tamamlama sevincini yaşıyoruz. İlk defa Kuran ile tanışan çocuklarımıza bu ulvi eğitimi vermemiz bizleri çok mutlu ediyor. Büyük önderimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘in dediği gibi ‘Sizin en hayırlı iş Kur’an öğrenen ve öğretendir’. Bizde bu gayret ve çaba içerisinde bu müjdesine nail olmaya çalıştık’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —