Tarih: 07.10.2018 13:55

Değirmendere Kapalı Pazar yeri inşaatı başladı GÖLCÜK’TE SOKAK ARASI PAZAR KALMAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Kapalı Pazar yeri inşaatı başladı

GÖLCÜK’TE SOKAK ARASI PAZAR KALMAYACAK

İlçemizin şirin beldesi Değirmendere’de yıllardır yapılması beklenen Kapalı Pazar Yeri Projesi Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ihale ile işi alan firma tarafından geçtiğimiz gün başladı.  Bina tamamlandığı zaman hem Değirmendere’nin sokak arasından Pazar kalkmış olacak hem de yıllardır büyük bir sıkıntı olan otopark problemine çözüm olacak.

Çalışmalar geçtiğimiz gün başladı

Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi üzerinde yıllardır boş duran ve Değirmendereli vatandaşlar tarafından Kapalı Pazar Yeri ve Otopark yapılması isteniyordu.  Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün ihalesi yapılan projeyi alan firma Değirmendere Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin yapımına geçtiğimiz gün başladı.

“Her kapalı Pazar bir öncekinden daha modern ve daha güzel”

Gölcük’te sokak arasında kurulan Pazar bırakmayacaklarını ifade eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer gazetemize yaptığı açıklamada projeden çok memnun olduklarını dile getirerek, “Gün geçtikçe Gölcük’te pazarcılık yapmak daha cazip hale gelecek. üçüncü  kapalı pazarımız bitti. Yeni Mahalle’ye yapılan Pazartesi Pazarımız 2 hafta içinde taşınacak. Böylece bir Sokak Pazarımız daha tarih oluyor. 4. Kapalı pazarımız Değirmendere Merkez Mahallesi’nde inşaata başladı. Her kapalı pazar bir öncekinden daha modern ve daha güzel. Projemiz hem pazarcı esnafına hem de Gölcük halkımıza fayda verecek şekilde tasarlanıyor” dedi.

“Değirmendere’ye yapılacak kapalı pazarımız çok daha farklı bir yapı arz ediyor”

Tuncer, sözlerinin devamında, “Gölcük Belediyemiz ile Odamız  el ele  verip uyum içinde mevcudu en güzel şekilde değerlendirdiğini düşünmekteyim. Bundan dolayı da pazarcılar esnafı adına belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Değirmendere’ye yapılacak kapalı pazarımız çok daha farklı bir yapı arz ediyor. Belki de Türkiye’de bir ilk olacak. Mevcut arsayı ve konumu ancak bu şekilde değerlendirebilirdik. Bunu da inşallah başardık diye düşünüyorum. Çevre ilçelerine göre Gölcük pazarcılar esnafı olarak şanslı olduğumuz aşikardır. Gölcük Belediyesi ile Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası el ele daima ileriye gidecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —