Tarih: 20.03.2023 14:01

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yapımı SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yapımı

SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Değirmendere Kuruçeşme mevkiindeki kayık çekek yeri projesinde, kazık çakma çalışmaları devam ediyor. Kayık çekek yeri için, 100 çelik kazık çakılacak.

Gölcük Belediyesi’nin, Değirmendere Yalı Mahallesi, Kuruçeşme mevkiinde kıyı kullanımları amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından, 2019 yılı temmuz ayında onaylanmıştı. Geçtiğimiz dönemlerde çalışmalara başlanan Değirmendere Kayık Çeker Yeri’nde çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

4 SABİT, 3 YÜZER İSKELE OLACAK

Kayık-çekek projesi kapsamında; 4 adet kazıklı sabit iskele ve 3 adet alüminyum çerçeveli yüzer iskele bulunacak. Sabit iskelelerin genişliği 4 metre, yüzer iskelelerin genişliği 2 ve 3,5 metre olacak. Kıyıda tahkimat yapılıp, sahil bağlantısı beton yüzey ile kaplanacak. Ayrıca; kıyıda tekne bağlama yerleri ve tekne bakım rampası da yer alacak.

BAŞKAN SEZER’DEN TEŞEKKÜR

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Kayık çekek yeri projesi için, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.TahirBüyükakın’a ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —