Tarih: 18.11.2022 13:43

Değirmendere Kitapçı Ahmet için ağladı EŞİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Kitapçı Ahmet için ağladı

EŞİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Değirmendere’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Gazetemizin acar muhabirleri Arif Öztok’un babası Ahmet Öztok 77 yaşında vefat etti. Öztok, dün gözyaşlarıyla 17 yıl önce vefat eden eşinin yanına defnedildi.

Sevenlerini yasa boğdu

Şaziye, Uğur, Onur, Arif Öztok ve Elif Güzel’in babaları Değirmendere’de geniş bir kesim tarafından Kitapçı Ahmet olarak tanınan ve sevilen isim olan Ahmet Öztok vefat etti. Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Gölcük Özel Medar Hastanesi’nde tedavi gören Ahmet Öztok, durumunun ağırlaşması üzerine Seka Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiş ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyordu.  Durumu daha da ağırlaşan Ahmet Öztok doktorların tüm müdahalelerine rağmen geçtiğimiz gün 77 yaşında hayatını kaybetti.  

Kalabalık bir cemaat eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Vefat haberi ilçemizde derin bir üzüntüyle karşılanan Ahmet Öztok’un cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakip Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan Cenaze Namazının ardından Örcün Mezarlığı’na gözyaşlarıyla toprağa verildi. Ahmet Öztok’un cenaze törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere Siyasi Parti ilçe temsilcileri STK ve Dernek Başkanları, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre ve Gazetemiz Personeli ile Öztok ailesinin eş dost ve akrabaları katılım gösterdi.

Gazetemiz adına Merhum Ahmet Öztok’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —