Tarih: 13.11.2022 12:52

DEĞİRMENDERE KURUÇEŞME SAHİL PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

DEĞİRMENDERE KURUÇEŞME SAHİL PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Değirmendere Kuruçeşme’de sahil düzenlemesi projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje; aquaparkın istinat duvarının imalatı devam ederken, sahanın genel regülaj çalışmasını da büyük ölçüde tamamladı. Restoran binasının kaba inşaatı tamamlanırken, iç kısmında ise ince işler devam ediyor. Mescit ve tuvalet binasının da kaba inşaatı bitirildi.

HALIDERE’Yİ DEĞİRMENDERE’YE BAĞLAYAN SAHİL KISMI TAMAMLANDI

Projenin Halıdere kısmında; Halıdere’yi Değirmendere’ye bağlayan yaklaşık 1000 metre yürüyüş yolu ve peyzaj çalışması, 2 adet basket sahası, çocuk oyun grubu ve açık hava spor aletleri alanı tamamlandı. Futbol sahası ve idari bina da restore edildi.

PROJENİN GENELİNDE YOK YOK

37 dönüm park alanına sahip olacak projede; 1.400 metre sahil yürüyüş yolu, 1 tanesi spiral olan 2 adet kaydıraklı aquapark, 70 metrekare düşme havuzu, 1 adet sprey action su parkı, Aquaparka ait 180 metrekare idari bina, 384 metrekare kafeterya, 2 adet çocuk oyun grubu, 2 adet açık hava spor aletleri alanı, 2 adet basketbol, 1 adet futbol sahası, Otopark, mescit ve tuvalet yer alacak.

BAŞKAN SEZER’DEN TEŞEKKÜR

Değirmendere Kuruçeşme’de sahil düzenlemesi projesi tüm hızıyla devam ettiğini ve çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağını ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemiz sahil bandına büyük bir canlılık getirecek bu önemli proje için; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a ve emeği geçenlere teşekkür ederi dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —