Tarih: 08.10.2020 13:43

Değirmendere Minibüs durağını camı yenilendi

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Minibüs durağını camı yenilendi

Geçtiğimiz aylarda Merkez Mahallesi 1. Sokakta bulunan Değirmendere Gölcük Minibüs durağının camının bir kısmı kırılmış ve cam parçaları etrafa saçılmıştı. Ekipler tarafından kırılan camın yerine yenisi takıldı.

Kırılan camların yenileri takıldı

Gölcük Merkez Mahallesi’nde, 1. Sokak’ta bulunan minibüs durağının sağ kısmındaki camları, geçtiğimiz dönemde bazı kişi veya kişiler tarafından tahrip edilmiş, kırılan camlar da etrafa yayılmıştı. Cam parçaları kısa süre içerisinde temizlendi fakat durağa yeni camlar, bir süre takılmamıştı. Vatandaşların da dikkatini çeken sorun, talepler neticesinde geçtiğimiz gün ilgili ekipler tarafından giderildi ve durağın sağ kısmında kırılan camların yenileri yerlerine takılarak sorun çözülmüş oldu.

“Tekrar zarar verilme inşallah”

Merkez Mahallesi 1. Sokak’ta bulunan durağın kırılan camlarının yeniden takılmasının eksikliği giderdiğini ifade eden vatandaşlar, “Bazı kişi veya kişilerin durağın camlarını kırması neticesinde ortaya kötü bir görüntü çıkmıştı. Buradaki camlar da uzun bir süre yerlerine yeniden takılmadı. Sonuç olarak ilgili ekipler, geçtiğimiz günlerde buraya gelerek kırılan camların yerine yenilerini taktı ve sorun giderilmiş oldu. Yapılan çalışma ile buradaki kötü görüntü de giderildi. Minibüs durağını camlarına yeniden zarar verilmez inşallah.  Bundan sonraki dönemde bu gibi noktalarda camlara veya duraklara zarar verilmemesi adına gerekli önlemler alınmalı” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —