Tarih: 19.01.2020 12:24

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’nda öğrencilerin ilk karne sevinci BAŞARIYLARIYLA GÖZ DOLDURDULAR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesinde bulunan Müfit Saner İlkokulu’nda 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı geçtiğimiz Cuma günü sona erdi.  1-A ve 1-B Sınıfı öğrencileri ilk karne sevincini doyasıya yaşadı.

Öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi

Gazetemiz Muhabiri Arif Öztok’un da mezun olduğu okul olan Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne töreni oldukça güzel ve renkli geçti.  Karne töreninde öğrencilere aileleri de eşlik etti. Öğrencilere karneleri Öğretmenleri tarafından verilirken, öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı.  Muhabirimiz Öztok’un Yeğeni Bilge Güzel’de ilk karne heyecanını arkadaşları ile birlikte yaşadı. Ailesine çok güzel bir karne getiren Bilge Güzel’e aile yakınları yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca öğrenciler Öğretmenleri ile birlikte sınıflarında pasta keserek, yoğun bir dönemin ardından tatillerini kutladı.

Öğrencilerini tebrik etti

Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz, tüm öğrencilerini tebrik ederek, ” Öğrencilerin bir dönem boyunca verdiği emeklerin  karnelere yansıması çok güzel bir duygu. 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısında karnelerini verdik. Yarıyıl tatilinin öğretmen ve öğrencilerimize iyi bir dinlenmeyle birlikte yeni döneme dinlenmiş ve hazırlıklı halde dönmelerini, yeni dönemde  başarılı olmalarını diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —