Tarih: 04.04.2021 11:12

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’ndan “ÖNCELİK YAYANIN” FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize Bağlı Değirmendere Müfit Saner İlkokulu öğrencileri öğretmenleri nezaretinde “Öncelik hayatın, Öncelik yayanın” sloganı ile gerçekleştirilen yaya önceliği etkinliği gerçekleştirdiler.

Ellerindeki pankartlar ile dikkat çektiler

Öncelik hayatın, öncelik yayanın sloganı ile yaya önceliğine dikkat çekmek adına İçişleri Bakanlığınca 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” olarak ilan edilmesinin ardından tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de birçok alanda denetimler gerçekleştirilmişti. Bu denetimlerin bir yenisi de geçtiğimiz gün yurt genelinde gerçekleştirildiği gibi ilçemizde de gerçekleştirildi. İlçemize bağlı  Değirmendere Müfit Saner İlkokulu  öğrencileri de öğretmenleri eşliğinde “Уауа Önceliği Kırmızı Çizgimizdir “mottosuyla gerçekleştirilen etkinliğe okul binasının hemen yakınında bulunan yaya geçidi önünde gerçekleştirerek katıldılar.

El broşürlerini dağıttılar

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde yaya geçidinde bekleyerek önceliğin yayalarda olduğunu hazırladıkları pankartlar ile gerçekleştirdikleri etkinlik ile gösterdiler. Minik öğrenciler ellerinde pankartlar ile yaya geçidinden geçerken önceliğin yayalarda olduğunu aktarırken sürücülere de broşür dağıtarak yayalara daha çok dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —