Tarih: 29.07.2021 10:09

Değirmendere Sahili’nde Amatör Balıkçılar BALIK TUTMANIN KEYFİNİ YAŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Sahili’nde Amatör Balıkçılar

BALIK TUTMANIN KEYFİNİ YAŞIYOR

Gölcük’e bağlı Değirmendere Sahili’nde amatör balıkçılar zamanlarını balık tutarak geçiriyor.  Sıcak yaz günlerinde özellikle akşam saatlerinde oltalarını alıp sahile inen amatör balıkçılar streslerini balık tutarak atıyorlar.

Pandemi sürecinde yasakların kalkmasına en çok sevinenlerden biri Amatör Balıkçılar oldu. Sıcak yaz günlerinde oltalarını alan Balıkçılar Değirmendere Sahili’nde balık tutma alanlarına gelerek, balık tutmanın keyfini yaşıyorlar.

‘Balık tutmak bir hobidir’

Bazı Amatör Balıkçılar, “Balık tutmak tam anlamıyla bir tutku. Tabii ki insan günün sonunda tuttuğu balığı eve götürüp afiyetle yemeyi de düşünüyor ama buradaki asıl amaç zevk almak. Kimse bir kilo balık için burada saatlerce olta sallamaz. Pandemi sürecinde evlerimizde çok sıkıldık. Yasakların kalkmasıyla da coronavirüs kurallarını gözeterek, balık tutmaya geliyoruz. Balık tutmak bir hobidir. İnsan gelip burada sahilin temiz havasını alıp stres attıkça, kendi gibi balık tutmaya gelen insanlarla konuşup muhabbet ettikçe mutlu oluyor” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —