Tarih: 30.12.2018 11:55

DEĞİRMENDERE SAHİLİ’NDE ÇOCUK OYUN PARKI YENİLENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

DEĞİRMENDERE SAHİLİ’NDE ÇOCUK OYUN PARKI YENİLENİYOR

İlçemizde özellikle yaz aylarında aileler ve çocuklar tarafından tercih edilen Değirmendere sahilindeki oyun parkı , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor.

Eskimiş olan oyun parkları yerini yeni haline bırakıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Değirmendere Sahili’nde çocuk oyun parkları yenilenmeye başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenen çocuk parklarını bahar aylarından önce bitmesi bekleniyor. Eski ve oldukça yıpranmış olan oyun parkında çocuklar çoğu zaman oyun oynarken zorluk yaşıyorlardı. Bu nedenle aileler eski oyun gruplarında, çocuklarının  başlarına bir şey gelecek korkusuyla huzursuz oluyorlardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ailelerin bu sıkıntılarını ortadan kaldırdı ve çocuk oyun park alanlarını yenilemeye başladı. Eskimiş olan oyun parkları yerini yeni haline bırakıyor.

İskelenin yanında ki parkta yenileniyor

Değirmendere’de Tarihi Çınarlık Meydanı’nda bulunan çocuk parkından sonra sıra Değirmendere İskelesi’nin hemen yanında bulunan çocuk park alanına geldi. Geçtiğimiz hafta ekipler tarafından yerlerinden sökülen çocuk oyun parkları kısa bir süre sonra yeni oyun gruplarının monte edilmesi bekleniyor.

Yeni parkta salıncak yok

Çocuk parklarının yenilenme çalışmasından son derece memnun olduklarını ifade eden Değirmendereli vatandaşlar, “ Özellikle Çınarlık Meydanı’ndaki çocuk parkının yenilenmiş olmasından dolayı çok memnunuz. Eski park oldukça yıpranmıştı ve birçok yeri oynadığı için çocuklar oynarken tedirgin oluyorduk. Fakat şimdi yeni oyun gurupları monte edildi. Fakat bizim anlamadığımız koskoca parkta neden bir tane bile salıncak yok? Çoğu çocuk sallanmayı çok sever ama bu parkta bir tane bile salıncak yok. Dileriz belediye bu durumu fark eder ve en kısa zamanda bu durumu düzeltir” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —