Tarih: 10.10.2019 11:08

DEĞİRMENDERE SAHİLİ’NE KORKULUK NE ZAMAN YAPILACAK?

Facebook Twitter Linked-in

Körfezin incisi ilçemizin şirin beldesi olan Değirmendere Sahili yaz aylarının gelmesi ile iyiden iyiye hareketlendi. Gündüzünde ayrı akşamında ayrı güzel olan ve özellikle yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan sahil turlarında deniz kenarında korkuluk olmadığı için çocuklu aileler tedirgin olmaya devam ediyor. Uzun zamandır sahil kenarına istenen korkuluk peki ne zaman yapılacak?

Bu Yaz’da yapılmadı

Kocaeli İlinin en güzel sahillerinden biri olan Değirmendere Sahili yaz boyunca gündüzünde ayrı akşamında ayrı ziyaretçileri ile bu yazda cıvıl cıvıldı. Fakat Değirmendere Sahili’nde bulunmayan korkuluklar özellikle küçük çocuğu olan aileleri oldukça tedirgin etmeye devam ediyor. Uzun zamandır ailelerin isteği olan korkuluklar ne yazık ki Değirmendere Sahili’ne bu Yaz’da yapılmadı.  Değirmendereli vatandaşlar sahile çay bahçelerinin bulunduğu kısımda yer alan korkuluklar gibi korkuluk takılmasını istediklerini yeniden dile getirdiler.

“Biz sahilimizin artık daha güvenli olmasını istiyoruz”

Değirmendere Sahili’ne defalarca korkuluk istediklerini ifade eden vatandaşlar bu isteklerini yenileyerek , “ Biz defalarca Değirmendere Sahiline korkuluk istediğimizi dile getirdik fakat kimsi bu isteğimizi yerine getirmiyor. Biz istiyoruz ki sahilde gezerken daha güvenli olalım. Özellikle küçük çocuğu olan aileler sırf bu yüzden sahile inmek istemiyorlar. Bu nedenle yıllardır sahile korkuluk yapılmasını istiyoruz ama bu isteğimiz ne yazık ki yerine gelmiyor. Bizim anlamadığımız çay bahçeleri tarafına bu korkuluklar yapıldı da sahilin bu kısmına neden yapılmıyor? Biz sahilimizin artık daha güvenli olmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —