Tarih: 07.04.2019 11:59

Değirmendere Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidine bakım yapılmayı bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidine bakım yapılmayı bekliyor

İlçemize bağlı Değirmendere D-130 karayolu üzeri Cumhuriyet Sitesi’nin önündeki Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidinin bakımsızlığı gözlerden kaçmıyor. Değirmendereliler şehidimizin isminin yaşatıldığı üstgeçide en kısa zamanda bakım yapılmasını istediklerini ifade ettiler.

2015 yılının Şubat ayında şehidimizin ismi verilmişti

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis kararıyla 2015 Şubat ayında Değirmendere D-130 karayolu üzeri Cumhuriyet Sitesi’nin önünde bulunan üstgeçide 12 Ekim 2014 tarihinde Kartepe’de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen 4 askerimizden biri olan Gölcüklü Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in ismi verilen üst geçit bakım yapılmayı bekliyor.

Üstgeçidin birçok bölümü pas tutmuş durumda

Birçok bölümünde zamanla boyasının aşınmasından dolayı paslanmaların meydana geldiği Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidini gören vatandaşlar üstgeçidin en kısa zamanda gerekli bakım çalışmalarının yapılmasını istediklerini ifade ettiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “12 Ekim 2014 tarihinde Kartepe’de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen askerimizin isminin üst geçidimizde yaşayacak olması bizleri fazlasıyla mutlu etmişti. Fakat zamanla yıpranan ve birçok bölümü pas tutan üstgeçidi gördükçe üzülüyoruz. Bizler için manevi değeri çok yüksek olan üstgeçidimizin şehidimizin anısına en kısa zamanda onarılmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —