Tarih: 07.11.2022 14:14

Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu öğrencilerinden alkışlanacak hareket OKULLARINA SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM İLE ZEMİN TEMİZLEME MAKİNESİ ALDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu öğrencilerinden alkışlanacak hareket

OKULLARINA SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM İLE ZEMİN TEMİZLEME MAKİNESİ ALDILAR

Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri çok anlamlı bir projeye imza attılar. Bir süre önce sıfır atık kampanyası başlatan öğrenciler hurda kağıt toplayarak okulun ihtiyacı olan zemin temizleme makinesini aldılar.

Atık ve hurda kağıt topladılar

Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri atık projesi kapsamında atık ve hurda kağıt topladılar. Topladıkları atık ve hurda kağıtları satarak yaklaşık 11 bin lira kaynak oluşturan öğrenciler, bu kaynakla okulun ihtiyacı olan zemin temizleme makinesini aldılar.  Okulun zeminleri artık bu makine ile temizleniyor.

Müdür Yılmaz öğrencilerini tebrik etti

Okul Müdürü Güney Yılmaz öğrencilerine bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederken yaptığı açıklamada, “Atık Projesi kapsamında öğrencilerimiz mükemmel bir çalışma yaptılar. Bu çalışma kapsamında okulumuzun ihtiyacı olan zemin temizleme makinesini aldık ve kullanıyoruz. Bizde okul olarak atık için geri dönüşüm konteynerleri okulun bahçesine koyduk. Aynı zamanda atık toplama sahasını oluşturduk. Bu atıkla ilgili tüm öğrencilerimizi bilgilendirdik” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —