Tarih: 06.07.2021 10:06

Değirmendere Spor Kulübü’nden teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizi bu sene ilk defa Bal Ligi’nde temsil eden ve Ligi 3. Sırada tamamlayan Değirmenderespor Kulübü’nden kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiler.

“Tüm destekçilerimize teşekkürü bir borç biliriz”

Değirmenderespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Covid19 salgını nedeniyle yaşanan bu zorlu süreçte kulübümüz, Bölgesel Amatör Ligi 2020 – 2022 sezonunda mücadele etmeye hak kazanmıştır. Ligimiz birkaç kez ertelenmek zorunda kalmış ve hatta lige hazırlanamayan takımlara, lige katılmama seçeneği dahi sunulmuştur. Bu olağanüstü dönemde kıymetli yönetim kurulumuzun oybirliği ile aldığı karar doğrultusunda; hem maddi hem manevi olarak her birimizin elini taşın altına koyması sonucunda lige katılma kararı alınmıştır. Bu süreçte kulübümüze verdikleri desteklerden ötürü başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e ve tüm destekçilerimize teşekkürü bir borç biliriz”

Teknik Menajer Adem Ellibeş ve  teknik direktör Metin Peken ile yollarını ayırdılar

Yapılan açıklamanın devamında, “Teknik menajer Adem Ellibeş, teknik direktör Metin Peken ile tüm teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarımıza da zorlu pandemi sürecinde ortaya koydukları özverili mücadelelerinden ötürü Değirmendere Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Ek olarak Yönetim Kurulumuzca şehrimizin gençlerini önceleyerek yeni bir yapılanmaya gidilmesi yönünde karar alınmıştır. Bu kapsamda teknik menajer ve teknik direktörümüzle yola devam etmeme kararı almış bulunmaktayız. Yeni yapılanmamız, yönetim kurulumuzun alacağı kararlar doğrultusunda önümüzdeki günlerle siz değerli Değirmendere Spor camiası ile paylaşılacaktır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —