Tarih: 30.04.2019 13:29

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’ten RAMAZAN AYINDA YARDIM ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’ten

RAMAZAN AYINDA YARDIM ÇAĞRISI

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri işe büyük taktir toplayan Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi önemli bir projeye daha imza attı. Şentürk, özellikle çocukların gülmelerine ve mutlu olmalarına vesile olmak amacıyla Ramazan ayında yardım yapılması konusunda çağrı yaptı.

Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi çocukları unutmayalım

31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinde büyük fark atarak yeniden Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı seçilen Rabia Şentürk, 6 Mayıs günü başlayacak olan Ramazan ayı dolayısıyla özellikle ihtiyaç sahibi çocuklara yardım yapılması konusunda sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulundu.

“Ramazan paylaşmaktır, hoşgörüdür, sevgidir, ibadettir”

Sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunan Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı seçilen Rabia Şentürk; “Kıymetli sayfa arkadaşlarım, dostlarım, güzel mahallem, her nerede yaşıyorsanız Ramazan paylaşmaktır, hoşgörüdür, sevgidir, ibadettir. Bu ibadete hep birlikte vesile olalım ve paylaşalım ihtiyaç sahipleri için, çocuklarımızı gülümsetmek için gücünüzün yettiği kadar desteğe var mısınız? Sizlerden Ramazan için ve Ramazan Bayramı için yardım bekliyorum. Gülümseyen çocuklar güzelleştirecek dünyayı! Gölümüzde haydin bir çakıl taşı da siz olun, gölümüz deniz, okyanus olsun. Şimdiden Allah razı olsun sağ olun” diyerek destek verilemesini istedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —