Tarih: 12.07.2019 13:54

Değirmendere Topçular Mahallesi’nde her yağmur sonrası aynı manzara

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere Topçular Mahallesi 3061. Sokak sakinleri her yağmur sonrası taşan rögarlar için yetkililerden çözüm istediklerini ifade ettiler.

Taşan pis sular Salı Pazarı’nın yanından geçen dereye karışıyor

Değirmendere’nin en güzel mahallelerinden biri olan Topçular Mahallesi 3061. Sokakta en ufak bir yağmurda taşan rögarlar vatandaşları olumsuz etkiliyor. Taşan rögarlardan akan sular Salı pazarının yanından geçip denize akan dereye karıştığı için sadece Topçular Mahallesi’ni değil Atatürk ve Yüzbaşılar Mahallelerini de olumsuz etkiliyor.  

Mahalle sakinleri çözüm istiyor

Her yağmur sonrası aynı sıkıntıyı yaşadıklarını ifade eden Değirmendere Topçular mahallesi Sakinleri yaptıkları açıklamada, “ Topçular Mahallesi  3061. Sokak’ta bulunan rögarlar, en ufak bir yağmurda bile her defasında tıkanmakta ve atık sular  Salı Pazarı’nın yanından denize akan dereye dökülmektedir. Sonuçta lağım ve evsel atıklar çevreye, insanlara zarar verecek boyutlardadır. Lütfen buna bir çözüm bulunsun. Bu durumdan sadece Topçular Mahallesi değil, Atatürk ve Yüzbaşılar Mahallesi de etkilenmektedir.Gölcük Belediyesi’nin buna bir çözüm bulmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —