Tarih: 29.07.2021 09:55

Değirmendere Vatan Caddesi yenilendi MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Vatan Caddesi yenilendi

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Belediyesi, Caddelerin güzelleştirilmesi ve estetik bir görünüme kazandırılması adına yol yapım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Değirmendere’de bulunan Vatan Caddesinde ekipler tarafından çalışma başlatılmış, yapılan çalışma neticesinde cadde güzel bir görünüme kavuşturuldu. Mahalle sakinleri Gölcük Belediyesi’ne yaptığı çalışma için teşekkür etti.     

Vatandaşlar istedi, Belediye yaptı

 İlçemize bağlı Değirmendere’de yer alan Vatan Caddesi’nde bulunan yol zamanla eskimiş, caddenin yenilenmesi kaçınılmaz bir hal almıştı. Vatan Caddesi’nde başlatılan çalışma tamamlandı ve Cadde ayrı bir güzelliğe kavuşturuldu.   

‘Teşekkür ediyoruz’

İlçemizde sorunlu olan yolların yenilenmesi Gölcük’ün güzelliği açısından çok önemli. Değirmendere Vatan Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışma tamanlandı. Yol yapılan çalışmayla adeta baştan aşağı yenilendi. Yolun yenilenmesine tam not veren vatandaşlar, ‘Bu yolun yenilenmesi artık gerekliydi. Gölcük Belediyesi’ne Caddemizi yenilemesinden ötürü teşekkür ediyoruz’ diyerek memnuniyetlerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —