Tarih: 25.09.2022 14:29

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e ENGELLİLERDEN ANLAMLI PLAKET

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e

ENGELLİLERDEN ANLAMLI PLAKET

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve yardım projeleriyle adından sıkça söz ettiren Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim geçtiğimiz gün Bedensel Engelliler tiyatrosuna Onur konuğu olarak davet edildi. Tiyatro gösteriminin sonunda Muhtar Zaim’e kendilerine verdikleri destekten ötürü plaket takdim edildi.

Desteklerinden dolayı Muhtar Zaim’e teşekkür ettiler

Mehmet Bozdoğan tarafından kurulan ve Türkiye’nin dört bir yanında tiyatro oyunlarını sergileyen Engelliler Tiyatrosu, geçtiğimiz gün Kocaeli’de tiyatro gösterilerini sergilediler. Hem seslerini duyurabilmek hem de ekonomik özgürlüklerini kazanabilmek adına kurulan  tiyatro gösterisine katılan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e tiyatro gösterimi sonrasında kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek plaket takdim ettiler.   

“Gurur duydum, ağlayarak aldım”

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim hayatında aldım en anlamlı plaketti dediği Bedensel Engelliler Tiyatrosu hakkında yaptığı açıklamada, “Bedensel engellilerin tiyatrosuna Onur konuğu olarak davet edildim. Kendileri ile Ankara’da tanıştım “Kocaeli’nde gösteri yapacağız Muhtarım gelir misin” dediler. Tabii ki büyük bir zevkle katılırım dedim.  Katılım çok azdı ama bana göre o salon 5.000 kişiydi. Çok onur duydum, çok da güzel bence sundular. Bir bedensel engellinin de bir takım şeyleri yapabilecekleri, başarılı olabileceklerine ispatlamaya çalışıyorlar. Onlara dokunabildiğim için bana bir plaket hazırlamışlar, gurur duydum ağlayarak aldım. 3 Ekim’de İzmir’deler ve İzmir’de  kadın Muhtarları seferber etti. Çünkü 3 Ekim’de herkesin onlara gidip dinlemelerini istiyorum. 3 Aralık’ta da Dünya Engelliler Günü’nde burada Kocaeli’nde bir gösterileri olacak. Çok büyük katılım olmasını diliyorum. Umarım da öyle olur, çok gurur duydum, sevinçliyim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —